top of page

Aktiv etter kreft 

Vi har kreftrehabilitering her på Romerike Fysioterapi. Gruppen aktiv etter kreft er et tilbud til deg som har avsluttet din kreftbehandling. 

Treningene vil gi deg mulighet til å oppleve mestring ved å bruke egen kropp, samt at treningens effekt kan være en hjelp i å komme tilbake til hverdagen. Trening både under og etter kreftbehandling har vist seg å ha mange positive effekter i form av økt muskelstyrke og utholdenhet, samt redusere bivirkninger som oppstår som følge av behandlingen. Dette kan være bivirkninger som tretthet, smerter, parestesier og muskel- eller leddsmerter.

Vår fysioterapeut Kamilla er snart ferdig utdannet Aktiv Instruktør. En Aktiv Instruktør kan tilby kvalifisert og tilrettelagt råd og treningsveiledning til pasienter som har gjennomgått kreftbehandling.

Kamilla samarbeider også med pusterommet. 

 

Treningen foregår 1-2 ganger ukentlig, med fast dag på torsdager fra 17-18. Det er løpende påmelding, og forløpet består av totalt 16 treninger, samt en start og sluttsamtale med individuell tilrettelegging av treningen ut i fra dine behov.

Pris for hele forløpet (16 treninger) er 2100 kr. 

 

Treningen kan være en god mulighet til å komme tilbake til hverdagen igjen etter behandling, samtidig som treningen tilrettelegges etter dine behov og ønsker, og foregår i samråd med fysioterapeut.

Dersom du ønsker å høre mer, er du velkommen til å ta kontakt på: 

Telefon: 638 97 089

 kamilla@romerike-fysioterapi.no

 

bottom of page